ولی بایستی اعتنا داشت که مدام هم محتوای تکراری ممنوع وجود ندارد طراحی سایت اختصاصی و گاهی به کارگیری از آن اجتناب‌ناپذیر میباشد. در‌این راستا اعتنا شما‌را به نمونه‌های پایین جلب میکنم:

ورژن های گوناگون یک وبسایت
مرسوم ترین نوع محتوای تکراری ناشی از لینک و پیوند های مازاد (پیوند ها) در یک وبسایت میباشد. مثلا سه پیوند ذیل دقیقا به یک شیت معلوم از یک تارنما درباره زمینه طراحی وب سایت اشاره دارا‌هستند.
http://web24.ir
http://www.web24.ir
http://web24.ir/default.aspx
موتورجستجو می‌تواند هر سه نشانی را به طور غیروابسته فهرست نماید و در سود سه برگه با محتوای تکراری در فهرست خویش داشته باشد، ولی از نگرش موتور کاوش این یک برگه با سه راه و روش دسترسی میباشد! براین اساس اکثر زمان ها موتورهای کاوش این نوع تکرار را تصادفی در لحاظ می‌گیرند و شایسته ترین نشانی را تحت عنوان سود کاوش علامت می‌دهند. صورت دیگر محتوای تکراری زمانی میباشد که شما طرح زیربنایی و یا این که یک ورژن خاص از وب سایت خویش ساخت می‌کنید. مثلا از سایت اساسی خویش، یک ورژن مطلوب گوشی پباده سازی میکنید. این نوع محتوای تکراری، یک غرض معین برای بازدید کننده را دنبال می نماید درنتیجه هیچ نقص‌ و مجازاتی در موتورهای کاوش درپی نخواهد داشت. این صفحه ها ممکن میباشد در قسمت " نتیجه ها فرعی " اکران داده شوند، البته در صورتی یک استفاده کننده در جستجوی خویش واژه تلفن همراه را بیفزاید، این صفحه های به مکان ورقه استاندارد نشانه داده شود. این یک کدام از دلایلی میباشد که طراحی وب سایت پاسخگو و داشتن یک وبسایت پویا که طیف وسیعی از دستگاه ها و سایزهای گوناگون برگه اکران را پوشش می‌دهد، تحت عنوان شایسته ترین آیتم پذیرفته شد‌ه‌است.
وبسایت‌ های چندزبانه
در صورتیکه بخواهید یک ورژن از تارنما خویش را به لهجه دیگری پباده سازی فرمائید و گوگل متوجه خواهد شد که‌این ورژن از اینترنت‌وب سایت شما برای کشورهای دیگر پباده سازی شد‌ه‌است از جمله مبنی بر خصوصیت hreflang آن را تهیه فرمائید، محتوای شما از دید گوگل تکراری محسوب نمیشود، بلکه ترجمه‌ای برای عموم دیگر کشورهاست.
توضیح مقررات
زمانی بخواهید مقررات را در یک محتوا توضیح دهید، نمی‌توانید آنها‌را تغییر‌و تحول دهید. به این ترتیب مجبورید قانون ها را به به عبارتی شکل که میباشند سوای تغییر تحول بیان نمائید. ضوابط در تارنما‌های گوناگون با به عبارتی جمله‌ها و لغت ها یکسان ذکر می شوند و محتوای تکراری تولید خواهد شد.