اینترنت وبسایتها در اوایل ظهورشون با طراحی سایت اختصاصی مقصود ارائه داده ها بوجود اومده بودند تا اینکه روزنه دنیای اینترنت به روی عوام مردم باز شد و ارگان های دولتی و تحقیقاتی و آموزشی میتونستن از روش اینترنت وبسایتهای متنی داده ها رو با هم در میون بذارن. اکنون که کانال جهانی اینترنت در دسترسمون قرار گرفته اشکال وبسایتها از تعداد انگشتهای دست بیشتر گردیده. تو این پست اشکال مهمتره وبسایتها رو با هم آنالیز می‌کنیم، البته به همشون نمیرسیم. اشکال هیبریدی از وبسایتها که مشتمل بر ترکیبی از دو نوع گوناگون می باشند هم بوجود اومده اند.



اشکال مهم وبسایتها

وبسایتهای فردی
وبسایتهای اشتراک گذاری عکس
وبسایتهای تالیف کننده ها و ناشرها
وبسایتهای شبکه‌های‌اجتماعی
وبسایتهای منحصر تلفن همراه
وب لاگ ها
وبسایتهای ارائه دهنده داده ها
بروشورها و کاتالوگهای آنلاین تجاری
وبسایتهای دایرکتوری
وبسایتهای تجاری

وبسایتهای فردی

شرکتی که بهتون سرویس ها وب ارائه میده یا این که دامنه تونو تصویب کرده ممکنه بهتون فضای بدون پول هم بده تا وبسایتتونو طرز بسازید. میتونید روی تارنما شخصیتون عکسهای طفل تونو بذارید و به یه محل کار خاطرات آنلاین تبدیلش فرمائید. معمولا نشانی اوبسایتهای فردی یه چیزی مشابه www.your-isp.com/~your-user-name/ میشه. معمولا این وبسایتها بیشتر برای نوجوونها، پدربزرگ ها و مادربزرگها و ... میباشد که با هم در امر باشن. ولی زیرا آدرسش با موتورهای کاوش سازگار وجود ندارد، برای شرکت های کوچیک توصیه نمیشه. علاوه بر این قابلیتهای سروری که کمپانی میزبانی در اختیارشون میذاره محدوده و برای یه تارنما تجاری به قدر کافی ماهر وجود ندارد.

وبسایتهای اشتراک گذاری عکس

این سبک وبسایتها دارن روز آپ تو دیت بیشتر میشن. وبسایتهایی مثل فلیکر و پیکاسای گوگل از این گروه اند. وبسایتهایی که قابلیت اشتراک گذاری بدون پول عکس برای کاربرانشون مهیا میکنند و از تبلیغات روی وبسایتشون درآمد کسب میکنند. خیلی از دوربینهای دیجیتالی و پرینترها با قابل انعطاف افزارها سازگار شدند و میشه ازشون برای تصحیح کردن اسلایدهای دیجیتالی استفاده نمود و روی اینترنت آپلودشون کرد. اکثر موبایل های هوشمند هم نرم افزار هایی دارن که‌این کارو براشون شل ایفا میده.

وبسایتهای تالیف کننده ها و ناشرها

تو تجارت انتشار، وبسایتهای تالیف کننده ها و ناشرها تحت عنوان بخشی از پلتفرم مولف یا این که منتشر کننده شناخته میشه. این پلتفرم میتونه مشتمل بر یه وبوبسایت، فیسبوک، وب لاگ، توئیتر و حتی فهرستهای ایمیلی کهن باشه. خیلی از ناشرها ممکنه از مشتری پلتفرمشو بپرسن. به عبارت دیگه میخوان بدونن " چه نوع خواننده هایی اکنون نوشته های شما رو دنبال میکنند که اگه ما کتابتونو چاپ کنیم میپندارید میتونیم برای فروش کتاب جدیدتون روشون اکانت کنیم؟" منصفانه هم است، خیر؟ درحال حاضر موقتی اذن بدید درباره ی وب سایت کلام کنیم. سایت مولف ها می بایست یه زندگینامه از مولف رو داشته باشه به اضافه فهرست و توضیح مختصری از کتابها و اثر ها مولف و پیوند به بلاگ مولف، نقد ها و ایده ها روی انتشارات تالیف کننده. درحال حاضر دیگه نمای کلی سایت رو گرفتید، دیگه سایر شو خودتون می بایست بسازید. یه وب سایت با محوریت لحاظ طرفدارها که بتونید اثر ها بعدیتونو مستقیما نحوه به فروش برسونید.