برای گزینش شایسته ترین گویش اپلیکیشن نویسی برای ساخت وب سایت، خوب طراحی سایت اختصاصی میباشد در آغاز با گویش‌های گوناگون آشنا گردید و داده ها دقیقی کسب فرمایید تا شل‌خیس تصمیم بگیرید. ما درین نوشته‌ی علمی، عملکرد کرده‌ایم به مقایسه‌ی گویش‌های اپلیکیشن نویسی پایین اینترنت بپردازیم و آن‌ها‌را از جوانب گوناگون ارزیابی کنیم.

 
ولی به‌این نکته اعتنا فرمائید که هر لهجه می تواند مزایا، معایب و کاربرد خویش را داشته باشد. مثلا زبانی برای انواعی از پروژه‌ها، شایسته ترین مورد باشد اما در وضعیت دیگر مطلوب برای آن عمل نباشد. پس گزینش شایسته ترین لهجه اپ نویسی در دنیای کد، شغل صحت وجود ندارد. شما بایستی با اعتنا به مقصود خویش، مطلوب‌ترین لهجه را برای خودتان تعیین کنید.
 
 
نظارت ساختار اینترنت‌وبسایت‌ها
ساختار کدهای تارنما از دو قسمت front-end (قسمت سمت استفاده کننده) و back-end (قسمت سمت سرور) تشکیل می شوند. نصیب سمت مخاطب، به عبارتی ظواهر تارنما میباشد که با لهجه‌های html ،css ،javascript و… پباده سازی گردیده‌است و این نصیب تنهاً یک برگه‌ی استاتیک میباشد.
 
ولی کد سمت سرور وظیفه‌ی پردازش، محاسبات و اجرا عملیات متعدد روی داده‌ها را بر عهده دارااست. برای پر‌نور‌خیس شدن مسئله بدین نمونه دقت فرمایید. در سایتی دکمه‌ای به عنوان “نام نویسی” جای‌دارد. ظواهر این دکمه، محل قرارگیری آن و.. بوسیله کدهای سمت مخاطب پباده سازی میگردند. البته بخشی که صدق داده ها ورودی را ارزیابی نماید و در مقر داده ذخیره نماید، جزو کدهای سمت سرور میباشد.
 
ازآنجاکه گویش‌های سمت استفاده کننده محصور می باشند و مکان شک باقی نمی‌ماند، ما در‌این نوشته‌ی علمی به چک دوست داستنی‌ترین لهجه‌های اپلیکیشن نویسی سمت سرور می پردازیم.
 
 
کارداران مؤثر در گزینش شایسته ترین لهجه اپ نویسی
عامل ها متعددی در تعیین یک گویش نرم افزار نویسی مطلوب، مؤثر میباشد که مهم ترین آنان عبارت‌اند از:
 
تکنولوژی گزینه به کار گیری
آسانی کاربری
تعلق به Platform
سرعت انجام و امنیت
سعی
بازار فعالیت
سرعت بسط
طریق پشتیبانی
باصرفه بودن برای موتور کاوش
و…
 
مقایسه‌ی لهجه‌های نرم افزار نویسی پایین اینترنت
درپی تلاش کرده‌ایم ضمن معرفی هر گویش اپ نویسی، مهمترین معیارهای تعیین را در هر زبانی چک نماییم.
 
python
لهجه پایتون
در حالتی که درپی یک گویش متن‌گشوده و مفسری میباشید پایتون تعیین قابل قبولی میباشد. این گویش از سال ۱۹۹۱ با غرض بی آلایش‌خیس کردن اپلیکیشن نویسی تولید گردیده و تا به امروز خواستار متعددی داشته میباشد. به گونه ای که کسانی آن را شایسته ترین لهجه نرم‌افزار نویسی برای خویش دانسته‌اند!
 
پایتون چند‌منظوره و شی گرا میباشد و برای گسترش وبسایت، نظارت داده، تایپ کردن نرم‌افزار‌ی دسکتاپ و حتی درخصوص یادگیری ماشینی و دانش داده نیز کاربرد دارااست. پس پایتون فقطً یک لهجه برای توسعه و گسترش اینترنت نبوده و در مسئله‌های دسکتاپ هم کاربرد متعددی دارااست. یادگیری این گویش بسیار معمولی میباشد و منابع یادگیری متعددی برای آن وجود داراست.
 
همینطور پایتون دارنده کتابخانه‌های بسیار متعددی میباشد که منجر میگردد اکثری از تجهیزات را با تعداد خطوط کمتری از کد پیاده سازی کنید. این گویش برای شغل با مقر داده‌های والا نیز مطلوب میباشد. در موتور کاوش گر گوگل هم از این لهجه مستعمل میباشد.
 
یکی نکات منفی که در گویش پایتون چشم میگردد کندتر بودن سرعت اجرای کدها نسبت به بقیه گویش‌های اپلیکیشن نویسی مثل جاوا میباشد. این کندی علل مختلفی داراست و از مهمترین آن‌ها می‌قدرت به مفسری بودن و پویایی ذاتی پایتون اشاره نمود.
 
در حالتی که از بازار فعالیت این گویش میپرسید می بایست بدانید که‌این لهجه در جهان جز‌‌و ۱۰ گویش برتر بوده میباشد. در کشور‌ایران هم تمایل به سمت این لهجه در سال‌های اخیر بیشتر گردیده‌است پس در صورتی داده ها خیر و خوبی دراین باره کسب کنید مطلقاً به کسب در آمد هم می سید.