برای تشکیل داد پیوند های مقصود دار، که در Track یا این طراحی سایت اختصاصی که ردیابی کمپین ها در گوگل آنالیتیک به ما یاری می نمایند، از utm استعمال می گردد.

از جمله با utm می اقتدار متوجه شد که در‌حالتی که ما یک‌سری تبلیغ در جاهای متفاوت داشته باشیم کوشش کدام تبلیغ عالی میباشد و برای اینکه بخواهیم یک کمپین ساخت‌و‌ساز کنیم مورد نیاز میباشد پیوند کمپین ما UTM دار باشد تا بتوان آن را در گوگل آنالیتیک Track کرد و نرخ تبدیل بیشتری نیز کسب کنیم.
UTM code قطعه کدهای کوچیکی از متن می‌باشند که به انتهای نشانی و یا این که نشانی پیوند اضافه میشه و به شما امداد میکنه تا با توفیق محتوای اینترنت رو ردیابی فرمائید. از جمله قطعه کد پایین مثال ای از یک UTM cod میباشد:
 
http://example.com/?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=campaign_1
صرفا موقعی که از یک کد UTM استاندارد و درست استعمال فرمائید میتوانید منبع ترافیک را تشخیص و استارت به سئو نرخ تبدیل و بهبود کمپین تبلیغاتی خویش نمایید.
 
روش تشکیل داد utm
برای تشکیل داد لینک و پیوند UTM دار وارد وبسایت  URL Builder می شویم . وارد برگه تحت می شویم:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Website URL: نشانی تارنما خویش را درین بخش وارد نمائید. مثلا htttp:// cms-iran.com
 
Campaign Source: نشانی سایتی که شما می‌خواهید اسم وب سایت شما در آن تبلیغ گردد یا این که همان اسم منبع ورودی ترافیک برای اینکه بدانید یوزرها از کجا وارد وبسایت شما گردیده اند مثلا از روش وبسایت خاص یا این که یک خبر نامه ایمیلی.
 
Campaign Medium: بخشی از تارنما که می خواهد تبلیغ ما در آنجا قرار گیرد برای مثال بنر یا این که  ....
 
Campaign Term: این مورد از روی اراده میباشد . به عنوان مثال در حالتی که ما دو تبلیغ در دو مکان گوناگون وبسایت داشته باشیم از این آیتم به کارگیری می‌کنیم تا معین خواهد شد کدام تبلیغ تاثیرگذارتر میباشد 
 
Campaign content: عبارتی میباشد برای کاوش گر گوگل.
 
Campaign Name: اسم کمپین متبوع خویش را درین بخش وارد نمائید.