در این مطلب در مورد طراحی سایت اختصاصی صحبت میکنیم.

 شاید شما که در هم اکنون مطالعه‌ی این نوشته‌علمی می‌باشید برای مثال کسانی باشید که به پباده سازی تارنما عشق‌مند بوده و دوست دارید بدانید یک وب سایت به چه شکل تولید میگردد، همانگونه که میدانید هزینه‌ی پباده سازی یک تارنما خوب بسیار بالاست اما در‌صورتی‌که خودتان فرآیند ساخت یک وب سایت را بدانید می توانید به دلخواه خویش وب سایت آیتم نظرتان را راه اندازی کرده و استارت به درآمدزایی از آن نمایید.


امروزه در مملکت ما نیز بیزنس الکترونیک به طور دور از شوخی‌خیس دنبال میگردد و اشخاص متعددی عشق و علاقه‌مندند کسب‌و‌فعالیت خویش را به طور آنلاین فعال‌ساز‌ی نمایند، به نترسی می‌قدرت اظهار کرد او‌لین گام برای استارت بیزنس الکترونیک حقیقی و واقعی، داشتن یک وب سایت میباشد.

در‌این فراگیری از همیار آی‌تی قصد نداریم طرز‌های نرم‌افزار‌نویسی را بیاموزیم و وارد مباحث تخصصی یا این که فنی شویم، بلکه میخواهیم منش پباده سازی یک سایت را از نگاه کلی باهم تحلیل کرده و یک الگوی خیالی از این عمل به شما ارائه دهیم، بعد از مطالعه‌ی این یادگرفتن می توانید مسیر خویش را یافته و به‌دنبال یادگیری تخصص‌های موردنیاز برای راه اندازی یک سایت بروید.
چه گونه خودمان ساخت وب سایت‌وب سایت را استارت کنیم؟ (یادگرفتن بی نقص)

پیش از اینکه به سراغ دعوا مهم‌مان برویم، بیایید در بالا مقداری با تاریخچه‌ی اولیه سایت‌ها آشنا شویم و ببینیم اجداد سایت‌های مدرن به چه شکلی بوده‌اند.
تاریخچه‌ی او‌لین وب سایت عالم

تکنولوژی وب و تارنما‌های اینترنتی قدمت چندانی ندارند، اول برگه‌ی اینترنت دنیا در سال ۱۹۹۱ بوسیله مجموعه برنرز لی (Tim Berners-Lee) ساخت و در دسترس مردم قرار گرفت، این سایت بسیار معمولی بود و فقط از چندین متن و یک‌سری لینک و پیوند درست شده بود، دیدنی میباشد بدانید این برگه هنوز هم در‌این نشانی در دسترس میباشد!
گروه برنرز لی، تولیدکننده اینترنت
تصویری از مجموعه برنرز لی سازنده کانال‌ی جهانی اینترنت!

هم اکنون که مقداری با تاریخچه‌ی اینترنت و طرز‌ی صورت‌گیری اول وب سایت‌ها آشنا شدیم وقت آن میباشد که وارد جزئیات مهم گردیده و ببینیم چه‌گونه می‌قدرت یک تارنما ساخت.

مهم ترین پیش‌نیاز ورود به دنیای طراحی وب و نرم افزار‌نویسی شناخت نسبتا خوب با لهجه انگلیسی میباشد، به این دلیل که اکثری از منابع عالی به خصوص در خصوص آی‌تی و تکنولوژی به گویش انگلیسی در دسترس بوده و شما با درک کردن گویش انگلیسی میتوانید پیش از هرکس دیگری از این منابع باکیفیت منفعت‌مند گردید، پس در او‌لین گام تلاش نمائید لهجه انگلیسی خویش را تقویت نمایید!
پباده سازی وب سایت را از کجا استارت کنیم؟

هرچند در قبلی با تارنما‌های تماما معمولی و یکنواختی مواجه بودیم، البته امروزه به لطف تکنولوژی‌های ساخت وب سایت (که پیرو با آنان آشنا می‌شویم) صفحه های اینترنت زیبایی خیره‌کننده‌ای داشته و مخاطب میتواند به راحتی با آن ها به تعامل بپردازد.

وبسایت‌های مدرن از دو بخش فرانت‌اند (Front end) و بک‌اند (Back end) درست شده‌اند، بخشی از وب سایت که به وسیله مخاطب قابل مشاهده بوده و در مرورگر وی اکران داده می گردد فرانت‌اند اسم داشته و بخشی که مرتبط با پردازش‌های سمت سرور میگردد را بک‌اند می‌نامند.

مرحله‌ی ۱
یادگیری HTML

نصیب ظاهری یک تارنما یا این که به عبارتی فرانت‌اند، با به کار گیری از لهجه آرم‌گذاری HTML ساخت می شود، در واقعیت اچ تی ام ال مانند اسکلت و چهارچوب‌های یک تارنما فعالیت می‌نماید، فرقی نمی‌نماید نرم افزار‌نویسی سمت سرور را با چه زبانی جاری ساختن دهید، شما در هر شکل بایستی شناخت نسبتا جامعی با گویش HTML داشته باشید، سوای وجود اچ تی ام ال هیچ وبسایتی وجود نخواهد داشت!

در امر یادگیری این گویش نگرانی نداشته باشید، چراکه در صورتی حقیقتا عملکرد نمائید چیزی نزدیک به ۱ هفته فرصت میبرد تا با اصول کلی این لهجه آشنا گردیده و بتوانید اول برگه‌ی اینترنت خویش را ساخت‌و‌ساز فرمائید، ما پیش از این در همیار آی‌تی مبانی آغاز عمل با این لهجه را یادگرفتن داده‌ایم، میتوانید برای آغاز یادگیری این لهجه به یادگرفتن مبانی HTML رجوع‌نمایید.